Kommunikasjon og infrastruktur

turister ombord  .jpg"Hurtigruta ankommer Øksfjord daglig. Nordgående båt har første anløp Hammerfest  og sørgående til Tromsø via Skjervøy. Hurtigrutens hjemmeside www.hurtigruten.no gir deg informasjon om båtanløp og ledig kapasitet.

 

tunnell  .jpg"Bussforbindelse. Det er flere daglige fergeavganger til Tverrfjord og buss fra Tverrfjord til Nuvsvåg. Det er bussforbindelse til Alta fra Øksfjord 5 dager i uken.

 


KatamaranHurtigbåt. Hurtigbåten går tur-retur Hammerfest 5 dager i uken via bl.a. Hasvik på Sørøya og Altafjorden. I tillegg forbinder båten kommunen sammen med så og si daglige avganger. http://www.veolia-transport.no og http://www.fjord1.no

 
 hasfjord  .jpg"Ferge. Det er fergeforbindelse mellom Øksfjord og Tverrfjord t/r 4 ganger pr. dag (kun 3 om sommeren når skolen er slutt). Det er også fergeforbindelse med Vestre Loppa med stedene Bergsfjord og Sør-Tverrfjord. Sør-Tverrfjord og Sandland har vegforbindelse. For buss, ferge og hurtigbåtruter se: Boreal og http://www.fjord1.no for fergerute Øksfjord-Hasvik og Øksfjord-Tverrfjord.

 

alta flyplassFly. Nærmeste storflyplass ligger i Alta. For deres tilbud se hjemmeside til Avinor


 

 

 

FiberFibertilkoblingAlta Kraftlag tilbyr fiber i Øksfjord.
Ring 78 45 09 00

 

Venterom i Øksfjord