Ordfører i Loppa kommune, Steinar Halvorsen sykemeldt

22.06.18

Den 19. Juni ble det bekreftet at ordfører Steinar Halvorsen har fått konstatert prolaps i ryggen noe som gjør at han ikke vil være mobil i tiden fremover. Halvorsen er sykemeldt i minimum en måned fra d.d., og varaordfører Stein Thomassen fungerer som ordfører i denne perioden.

Med hilsen

Steinar Halvorsen

Ordfører

Loppa kommune

Isak

Vi gratulerer!

22.06.18

Loppa kommune ønsker å gratulere Isak Theodor Kiil Pettersen med fagbrev som helsefagarbeider.

Båt ved molostranda

Båter lagret på Molostranda i Øksfjord

20.06.18

Loppa kommune ønsker å komme i kontakt med eiere av disse båtene på Molostranda.

Skole- og barnehagerute 2018/2019

20.06.18

Her finner du skole- og barnehageruta for skoleåret 2018/2019.

Logo ledig stilling

Ledig stilling - vernepleier/miljøterapeut, fast stilling

14.06.18

Ønsker du å gjøre en forskjell for mennesker med ulike funksjonsvansker i dagliglivet? Vi søker vernepleier/miljøterapeut til Parkveien bofellesskap, som yter omsorgstjenester til inntil 5 beboere over 18 år.

Ledig stilling - Barnevernsleder, fast stilling

07.06.18

Ønsker du å delta i videreutviklingen av tjenesten til barn og unge i Loppa kommune? Ser du verdien av tverrfaglig og tverretatlig samarbeid?

Da utfordrer vi deg til å søke på ledig stilling som barnevernleder.