eFaktura

eFaktura & Avtalegiro

Loppa kommune tilbyr eFaktura og Avtalegiro. Spar penger med å benytte ordningene på dine faste kommunale avgifter.

Vi er fornøyd med at mange kunder av oss har valgt å benytte Efaktura og Avtalegiro, nå ønsker vi at du også registrerer deg!

Regninger som kan benyttes efaktura på er f.eks.:

Husleie

Skole/Barnehage/SFO/Kulturskole

Pleie/omsorg

Kommunale avgifter

Tekniske tjenester

Regningene dine kan betales på en enklere måte enn du gjør i dag

Med eFaktura mottar du regningene ferdig utfylt rett i nettbanken i stedet for i posten. De oppbevares der, og du kan til enhver tid gå inn i nettbanken og få opp bilde av både betalte og ubetalte regninger.

efaktura lei av lange kid

 

 

 
 

eFaktura
Har du nettbank og ønsker å betale regningene selv, kan du ta i bruk eFaktura. Men eFaktura får du regningene ferdig utfylt rett i nettbanken. Du kan selv endre forfallsdato og beløp før du godkjenner betalingen. Inngå avtale i nettbanken, eFaktura-referansen finner du på fakturaen.

AvtaleGiro
Avtalegiro er tilpasset de forbrukerne som ønsker automatisk betaling av regningene sine. Med denne løsningen besørger banken at de faste regningene betales direkte fra konto på forfallsdato. Du får god oversikt ved at du får varsel minst 7 dager før forfall, og kvittering med forklarende tekst på kontoutskriften. 

Du kan også kombinere AvtaleGiro og eFaktura. Da vil belastningen bli utført automatisk på forfallsdato med AvtaleGiro, og eFaktura m/spesifikasjon av fakturaen vil fungere som varsel for betalingen. Du vil motta varsel per e-post når eFakturaen er tilgjengelig i din nettbank. For kombinasjonen må du inngå både AvtaleGiro og eFaktura avtale.

Filer for nedlasting:


DM Avtalegiro & eFaktura for Loppa Kommune

Spørsmål og Svar eFaktura 

 

Ledig stilling


Med vennlig hilsen
Økonomiavdelingen

 

For spørsmål ta gjerne kontakt. Bruk tilbakemeldingsformularet.