Koronavaksine i Loppa

Vaksineringen vil foregå fortløpende etterhvert som kommunen mottar vaksiner.
Pga. av tilgang på doser til Loppa kommune viI det i enkelte uker kun bli gjennomført revaksinering (2. gangs dose) siden denne MÅ settes innen riktig tid etter første dose.

Bildet er tatt av  a href="https://pixabay.com/no/users/cuneax-982101/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=745919

17. mai -feiring i Loppa i år - Forholdsregler

07.05.21

Vi i Loppa kommune ønsker at alle skal få en fin og trygg 17. mai. For å oppnå dette må feiringen av nasjonaldagen følge de nasjonale reglene i henhold til smittevern.

De nasjonale føringene finner vi her:

Regjeringen
FHI

coronavirus

Ventekarantene og testanbefaling for passasjerer på hurtigbåten fra Alta til Hammerfest 23.04. kl 14.45 og videre til Akkarfjord

27.04.21

Pga. mistanke om covid-19 smitte hos en passasjer som tok hurtigbåten fra Alta til Hammerfest fredag 23. april kl. 14:45 og videre til Akkarfjord, anbefales det ventekarantene samt testing hos passasjerer som var med på denne reisen.

coronavirus

Kommunelegen anbefaler alle å bruke munnbind på fergene og holde avstand

Det har kommet bekymringsmelding fra reisende om at folk sitter for tett på hverandre under reiser med fulle ferger i kommunen.

Ingen har testet positiv for Covid-19 i Loppa per 06.04.2021

27.03.21

VG har registrert at det er to personer totalt i Loppa kommune som har testet positiv for Covid-19. Ingen av disse har blitt testet eller har oppholdt seg i Loppa kommune og vi har dermed enda ikke smitte lokalt i kommunen.

Kommunelegen i Loppa har heller ikke blitt kontaktet av de aktuelle smittesporingsteamene, slik at vi kan anta at de som har testet positivt ikke har fysisk tilknytning til kommunen.

Korona i påsketiden

25.03.21

Vi ber alle som kommer tilreisende til Loppa fra områder med smitte om å teste seg snarlig etter ankomst. Ring legekontoret på telefon 78453050 for å avtale en time.