Koronavaksine i Loppa

Kommunen har nå tatt kontakt (telefon/sms) med alle som er registrert i Loppa med kjent telefonnummer som skal vaksineres (født før 2004, uansett hvilken prioriteringsgruppe) for å tilby første vaksinedose.

Er du blitt forbigått? Oppholder du deg i kommunen og ønsker vaksinen?  Vi ber deg om at du sender e-post til kommunelegen@loppa.kommune.no, sms til koronatelefon 90220591 eller ringer legekontoret på telefon 78453050.

Informasjonen vi trenger fra deg er:

- Navn
- Fødselsnummer
- Telefonnummer
- Adresse/oppholdssted

En person har testet positiv for Covid-19 i Loppa kommune

PCR test bekrefter at person som testet positiv på hurtigtesten i går, 28.07.21 er smittet av Covid-19.

Smittesporing er avsluttet, smittekilden er påvist i utlandet.

Nesten alle nærkontaktene er beskyttet av vaksine og holder seg til smittevernreglene.

Vi antar at det ikke er noen nye smittetilfelle knyttet til denne hendelsen.

Koronatelefon i Loppa kommune

26.05.21

Loppa kommune har nå opprettet en koronatelefon som betjenes av legekontoret.

coronavirus

Kommunelegen anbefaler alle å bruke munnbind på fergene og holde avstand

Det har kommet bekymringsmelding fra reisende om at folk sitter for tett på hverandre under reiser med fulle ferger i kommunen.

Ingen har testet positiv for Covid-19 i Loppa per 06.04.2021

27.03.21

VG har registrert at det er to personer totalt i Loppa kommune som har testet positiv for Covid-19. Ingen av disse har blitt testet eller har oppholdt seg i Loppa kommune og vi har dermed enda ikke smitte lokalt i kommunen.

Kommunelegen i Loppa har heller ikke blitt kontaktet av de aktuelle smittesporingsteamene, slik at vi kan anta at de som har testet positivt ikke har fysisk tilknytning til kommunen.