coronavirus

Koronavaksine i Loppa

Vaksineringen vil foregå fortløpende etterhvert som kommunen mottar vaksiner.
Pga. av tilgang på doser til Loppa kommune viI det i enkelte uker kun bli gjennomført revaksinering (2. gangs dose) siden denne MÅ settes innen riktig tid etter første dose.

coronavirus

Oversikt over nasjonale tiltak fra januar 2021/ Første vaksinene gitt i Loppa

Per i dag har ingen fått påvist koronavirus i Loppa kommune mens første beboer fra sykehjemmet ble vaksinert 06.01.2021. Ved utbrudd i geografisk områden må akutt innstramming av lokal tiltak forventes og vi vil holder web siden oppdatert.

coronavirus

Testplikt og karantene ved innreise til Norge

24.01.21

Ny nasjonal regler for innreise til Norge

coronavirus

Kommunelegen anbefaler alle å bruke munnbind på fergene og holde avstand

Det har kommet bekymringsmelding fra reisende om at folk sitter for tett på hverandre under reiser med fulle ferger i kommunen. 

coronavirus

Ingen har testet positiv for Covid-19 i Loppa per 06.04.2021

27.03.21

VG har registrert at det er to personer totalt i Loppa kommune som har testet positiv for Covid-19. Ingen av disse har blitt testet eller har oppholdt seg i Loppa kommune og vi har dermed enda ikke smitte lokalt i kommunen. 

Kommunelegen i Loppa har heller ikke blitt kontaktet av de aktuelle smittesporingsteamene, slik at vi kan anta at de som har testet positivt ikke har fysisk tilknytning til kommunen.

coronavirus

Korona i påsketiden

25.03.21

Vi ber alle som kommer tilreisende til Loppa fra områder med smitte om å teste seg snarlig etter ankomst. Ring legekontoret på telefon 78453050 for å avtale en time.