coronavirus

En normal hverdag med økt beredskap

Regjeringen har endret forskriftene rund Covid-19 betydelig fra 25.09.2021. 

coronavirus

Koronavaksine

13.09.21

Loppa Kommune er nå i avsluttningsfasen av vaksinering med koronavaksine. Det er ingen flere som skal innkalles til 1.dose. De som har fått 1.dose vil få innkalling til dose 2. 

Hvis du ønsker å få vaksine, ber vi deg om å ta kontakt med din fastlege. Har du ikke fastlege i Loppa, men er bosatt her, kan du ta kontakt med Kommunelegen i Loppa, t. 78453050. 

For noen pasienter som har en redusert immunforsvar pga sykdom eller medisin  vil det bli tilbudt dose 3. En del av disse pasientene ble allerede innkallet fra kommelegen. Får du beskjed hos din behandler om at du skal ha en tredje dose, be om en skriftlig bekreftelse som du kan ta med til lokalt legekontor for å sette opp avtale. 

Kommunen viser til nasjonal informasjon rund vaksinering og nasjonal statistisk rund vaksinedekning for mer informasjon. 

 

standardbilde-loppa

Fritidsaktiviteter gymsal og basseng høsten 2021

07.09.21

Ønsker du time i gymsalen eller bassenget så send en epost til rektor på Høgtun skole med dine ønsker. Må være sendt inn innen mandag 13. september. Trykk link for mer informasjon. 

coronavirus

Selvtesting av Covid-19

03.09.21

På grunn av smitteøkningen i Norge, kan det bli aktuelt i nærmeste fremtid å innføre mer selvtesting for Covid-19 - for både barnehage, skoler og andre. (Testing av barn gjennomføres av helsepersonell eller foresatte). Eventuell selvtesting avtales med legekontoret.

Vi anbefaler at du gjør deg kjent med hvordan man skal gjennomføre en selvtest dersom det skulle bli aktuelt for deg.

Til ungdommer i Loppa kommune

01.09.21

Kan du være med til Hammerfest på torsdag 9. september til fredag 10. september?

Vi trenger to ungdommer som kan delta i "Samarbeid til kystbarnas beste".

Foto: Cathrine Jensen

Offisiell åpning av dagsturhytten lørdag 18. september

30.08.21

Loppa kommunes ordfører, Stein Thomassen, inviterer til offisiell åpning av dagsturhytten lørdag 18. september kl. 12:00. 

Vi håper at så mange som mulig tar turen opp fjellet og blir med på åpningen.